Wie is uw mediator?

Ik ben John Ghiraw (1960); een ervaren mediator en gekwalificeerd maatschappelijk werker met een eigen praktijk aan huis: 'Verder met Elkaar.'

Door mijn werk als gezinsvoogd en interne mediator bij Samen Veilig Midden-Nederland (voorheen Bureau Jeugdzorg (BJZ)) heb ik in de loop van de jaren met de meest uiteenlopende zaken en conflicten te maken gehad.
Door mijn ervaring ben ik psychologisch, pedagogisch en orthopedagogisch onderlegd en heb ik gedegen kennis van het gezin als systeem en psychiatrische problemen.
Ik ben gespecialiseerd in echtscheidingen, communicatie, ouderschapsplannen, zorg- en omgangsregelingen, gezag, familieverhoudingen, buurtconflicten en burenruzies. Deze ruime ervaring gebruik ik nu om als onafhankelijk mediator en maatschappelijk werker mijn diensten aan te bieden.

Naast mijn werk binnen mijn praktijk en Samen Veilig Midden-Nederland verricht ik mediationwerkzaamheden voor de rechtbank in Lelystad en Zwolle.

Als mediator ben ik geregistreerd bij het Mediatorsfederatie Nederland (MfN) (voorheen Nederlands Mediation Instituut (NMI)) te Rotterdam. Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand voor het verrichten van mediationwerkzaamheden in personen- en familierechtzaken.

 

John Ghiraw
MfN

"Met mijn ruime ervaring kan ik u professionele mediation aanbieden"